Ballı Yulaflı Granola
MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-YULAFLI ve LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ile çalışılmış
Pandispanya:
- MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-YULAFLI: 0,200 kg
- Yumurta: 0,140 kg
- Su : 0,045 l
- Toplam Ağırlık: 0,385 kg
Karıştırma Süresi: 5– 7 dakika
- Fırın Sıcaklığı: 175 – 185 °C
- Pişirme Süresi: Yaklaşık 30 dakika
- Uygulama: Tüm malzemeler orta devirde çırpılarak, çembere doldurulur
Bal Polen Krema (%20 Bal & Polen):
- LUBECA WEISSE SCHOKO %29: 0,150 kg
- MELLA GOURMET WHIP: 0,150 kg
- Tereyağı: 0,030 kg
- Ham Bal: 0,050 kg
- Polen: 0,010 kg
- Tam yağlı Süt: 0,050 l
- Toplam Ağırlık: 0,440 kg
- Uygulama: MELLA GOURMET WHIP ısıtılır ve LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve tereyağı eklenerek karıştırılır. Farklı bir kapta önceden ısı-tılmış süt içerisine polen ve propolis ilave edilir. İlk karşıma eklenir ve karışım soğumaya bırakılır. +5 / +15°C aralığında kullanılır.
Yulaf Granola Ballı:
- MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-YULAFLI: 0,080 kg
- Tereyağı/Margarin: 0,025 kg
- Yumurta: 0,020 kg
- Yulaf Granola: 0,075 kg
- Su/Bal: 0,040 l
- Toplam Ağırlık: 0,240 kg
Fırın sıcaklığı: 175 – 185°C
Pişirme süresi: 12 – 14 dakika
Uygulama: MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-YULAFLI, tereyağı, yumurta ve granola orta devirde karıştırılarak kırıntı hamuru hazırlanır ve pişirilir. Bal ilave edilerek kırıntı formunda kullanılır.