Ballı Yulaflı Granola

MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-YULAFLI ve LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ile çalışılmış

Ballı Yulaflı Granola

Pandispanya:

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-YULAFLI: 0,200 kg 
  • Yumurta: 0,140 kg 
  • Su : 0,045 l    
  • Toplam Ağırlık: 0,385 kg


Karıştırma Süresi: 5– 7 dakika

  • Fırın Sıcaklığı: 175 – 185 °C
  • Pişirme Süresi: Yaklaşık 30 dakika
  • Uygulama: Tüm malzemeler orta devirde çırpılarak, çembere doldurulur

Bal Polen Krema (%20 Bal & Polen):

  • LUBECA WEISSE SCHOKO %29: 0,150 kg 
  • MELLA GOURMET WHIP: 0,150 kg 
  • Tereyağı: 0,030 kg 
  • Ham Bal: 0,050 kg 
  • Polen: 0,010 kg 
  • Tam yağlı  Süt: 0,050 l   
  • Toplam Ağırlık:  0,440 kg
     
  • Uygulama:  MELLA GOURMET WHIP ısıtılır ve LUBECA WEISSE SCHOKO %29 ve tereyağı eklenerek karıştırılır. Farklı bir kapta önceden ısı-tılmış süt içerisine polen ve propolis ilave edilir. İlk karşıma eklenir ve karışım soğumaya bırakılır. +5 / +15°C aralığında kullanılır.

Yulaf Granola Ballı:

  • MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-YULAFLI: 0,080 kg 
  • Tereyağı/Margarin: 0,025 kg 
  • Yumurta: 0,020 kg 
  • Yulaf Granola: 0,075 kg 
  • Su/Bal: 0,040 l    
  • Toplam Ağırlık: 0,240 kg
     

Fırın sıcaklığı: 175 – 185°C

Pişirme süresi: 12 – 14 dakika

Uygulama: MELLA PANDİSPANYA MİKSİ-YULAFLI, tereyağı, yumurta ve granola orta devirde karıştırılarak kırıntı hamuru hazırlanır ve pişirilir. Bal ilave edilerek kırıntı formunda kullanılır.
 

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir