Glutensiz Muffin Kek

MUFFIN-MIX GLUTEN-FREE ile çalışılmış

Glutensiz Muffin Kek
  • MUFFIN-MIX GLUTEN-FREE : 1,000 kg
  • Yumurta : 0,500 kg
  • Sıvı Yağ : 0,350 kg
  • Su : 0,150 kg
  • Toplam Ağırlık : 2,000 kg

 

  • Karıştırma Süresi : 3 dakika, yavaş
  • Hamur Ağırlığı : 0,070 – 0,080 kg
  • Fırın Sıcaklığı : 180 °C hafif buhar verilir
  • Pişirme Süresi : 20 - 25 dakika (pişirme süresinin bitmesine 3 dakika kala baca kapa-tılır)
  • Uygulama : Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır, muffin kalıplarına doldurulur ve pişirilir. Pişirme süresinin 3. dakikasında hafif buhar verilir.
     

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

Reçeteyi İndir